Qshops Keurmerk Gezien op RTL4
9.7
492 beoordelingen
Stond te kijken dat online bestellen van onderdelen goed kon verlopen, had namelijk andere ervaringen met Boll.comHans uit Almere op 20-03-2019
Uitstekende service en prima prijzen. Flexibel, snel en goede adviezen.Willem op 06-03-2019

Aanbiedingen

Retourneren

Niet goed, Geld Terug Garantie

Wanneer de bestelde producten niet aan uw verwachtingen voldoen of u heeft een verkeerd product besteld, dan kunt u de producten binnen 14 werkdagen na ontvangst in de originele verpakking, schoon, ongebruikt en voldoende gefrankeerd (kosten klant) retour sturen.
De nieuwprijs wordt uitsluitend uitbetaald indien het product in nieuwstaat verkeerd. Een zichtbaar gebruikt, beschadigd en / of incompleet artikel komt niet in aanmerking voor volledige creditatie. Verpak het product daarom goed om eventuele transportschade te voorkomen, en gebruik een omdoos om schade aan de originele verpakking te voorkomen.

Om duidelijkheid te verschaffen voor onze klantenservice dient u de zending te vergezellen van een kopie van de factuur, uw bank- of gironummer en de reden van retour. Zonder referenties kunnen wij niet achterhalen van wie het pakket is en wordt de zending in een stelling geplaatst tot u zelf contact met ons opneemt.

Retourzending van artikelen is voor uw rekening en risico. Het is verstandig bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen.

Voldoet uw retourzending aan de voorwaarden dan storten wij het aankoopbedrag binnen 30 werkdagen retour op uw bank- of girorekening.

Wanneer de door MP2 afgeleverde artikelen niet binnen 14 werkdagen na ontvangst zijn teruggezonden, gelden de zaken als door u zonder enig bezwaar geaccepteerd.

Retour adres:

MP2 Netwerkproducten BV
Grootzeil 5
3891KH Zeewolde

Ruilen

Bij ons niet het niet mogelijk producten om te ruilen, maar indien u binnen 14 dagen besluit dat u een product niet wenst te behouden kunt u deze uiteraard terugsturen. Door een nieuwe bestelling te plaatsen kunt u dan alsnog het gewenste product ontvangen.
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden kan het voorkomen dat u een verkeerd product ontvangt. In dat geval dient u altijd contact op te nemen met onze klantenservice via e-mail klantenservice@netwerkproducten.com

Defect product

Indien een product niet werkt, kunt u gebruik maken van de RMA procedure.